Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

pregio italia Pregio

Το Pregio ιδρύθηκε το 1980 ξεκινώντας τη λειτουργία του με το πρώτο κατάστημά του, στο Χαλάνδρι. Διανύοντας με επιτυχία μία δεκαετία πρωτοπόρων ιδεών, απόλυτου στυλ και αναμφισβήτητης ποιότητας, το 1990 προχώρησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων του ανοίγοντας το δεύτερο κατάστημά του στην Αγία Παρασκευή.

To Pregio παρέχει μία ολοκληρωμένη πρόταση στο πελάτη, παρουσιάζοντας στα καταστήματά του μία εκτενή γκάμα συλλογών στο καθημερινό αλλά και στο επίσημο ένδυμα.

Στους πολυτελείς χώρους του, οι σύμβουλοι μόδας κατανοώντας τις ξεχωριστές ανάγκες του σύγχρονου άνδρα προτείνουν μέσα από συλλογές επώνυμων εταιριών όπως LA MARTINA, TOMMY HILFIGER, FRED PERRY, NAUTICA, βοηθώντας τον πελάτη να επιλέξει ευχάριστα και γρήγορα το κατάλληλο ρούχο που θα υπογραμμίζει το προσωπικό του στυλ.

Η κλασσική αξία της κομψότητας πρέπει να προσδιορίζει κάθε επίσημη εμφάνιση ενός δυναμικού και αρρενωπού άνδρα. Το Pregio τιμώντας το όνομά του, παρουσιάζει τις πολυτελείς συλλογές των διάσημων οίκων, HUGO BOSS, 19V69 VERSACE  ABBIGLIAMENTO SPORTIVO SRL,GUY LAROCHE… στον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της φινέτσας.

Το γαμπριάτικο σαλόνι του Pregio υποδέχεται τον υποψήφιο γαμπρό, αφήνοντάς τον να περιηγηθεί ανάμεσα σε πολυτελή γαμπριάτικα κοστούμια, άριστης ποιότητας και άψογης ραφής που θα αναδείξουν τον σωματότυπό του αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, συνοδεύοντάς τον με αριστοκρατικό αέρα στην πιο σημαντική και επίσημη στιγμή της ζωής του.

Η τέχνη του ρούχου και η εικόνα του πάνω σε ένα ανδρικό σώμα που θα το φορέσει, πρέπει να εκφρασθεί με έναν ξεχωριστό τρόπο που είναι μοναδικός για κάθε άνδρα. Το Pregio συνεργάζεται με εξειδικευμένο κέντρο ραπτικής, πολυετούς εμπειρίας, που θα φέρει κάθε επιθυμία στα μέτρα του.

Νέοι σχεδιαστές και καινοτόμες ιδέες στο καθημερινό και στο επίσημο ένδυμα, είναι πάντοτε μέσα στην ατζέντα της εταιρείας. Με ευθύνη απέναντι στον πελάτη, ο άνδρας που αναζητά κάτι διαφορετικό, θα ανακαλύψει στα καταστήματα του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής, προτάσεις άριστης ποιότητας και ραφής σε προσιτές τιμές.

Άποψη 1ου ορόφουΆποψη 2ου ορόφουΚατάστημα Αγ.ΠαρασκευήςΆποψη ΙσογείουΆποψη από 1ο όροφοΆποψη 1ου ορόφου